El Clàssic
Esports Barça 06/10/2012

Piqué matisa i diu a Twitter que no s'hauria d'associar el Clàssic a un Catalunya-Espanya

El central del Barça creu que s'han tret de context les declaracions publicades a 'Sports Illustrated' ja que ell opina que "només és un partit de futbol"

Ara
1 min
El Twitter de Gerard Piqué

BarcelonaGerard Piqué ha matisat aquest dissabte les declaracions que publica la revista 'Sports Illustrated' on parla sobre el Clàssic d'aquest diumenge, i on compara la rivalitat entre els dos clubs amb la rivalitat que hi ha entre Catalunya i Espanya. A través d'un missatge a Twitter, diu que s'han "malinterpretat" els comentaris per "crear més crispació just abans del Clàssic".

"Quines ganes que té la gent de malinterpretar les meves declaracions per crear més crispació just abans del Clàssic. Només vaig dir que el Barça-Madrid cava vegada s'associa més a un Catalunya-Espanya i que això no hauria de ser així, que només és un partit de futbol", comenta el futbolista.

En l'article, publicat a la revista esportiva nord-americana 'Sports Illustrated', Gerard Piqué opina que "hi ha una rivalitat molt forta, no només a nivell esportiu sinó també polític", però a la mateixa resposta afegeix que "això no hauria de ser així, ens hem de calmar perquè sinó algun dia passarà alguna cosa greu".

stats