Barça
Esports Barça 12/05/2011

Segons el Barça, Busquets va dir a Marcelo: "Mucho morro"

El portaveu de la junta del Barcelona, Toni Freixa, ha explicat aquesta tarda que el jugador Sergio Busquets no va ofendre al madridista Marcelo en l'episodi que estudia la UEFA

Efe
2 min

BarcelonaEl portaveu de la junta del Barcelona, Toni Freixa, ha explicat aquesta tarda que el jugador Sergio Busquets no va ofendre al madridista Marcelo en l'episodi que estudia la UEFA, sinó que es va dirigir a ell amb la següent frase: "Mucho morro".

Així ho ha explicat el portaveu de la junta blaugrana aquesta tarda a Barça TV, on ha sortit al pas del procediment sancionador que l'inspector de la UEFA Jean-Samuel Leuba pretén que el màxim organisme instrueixi contra el jugador del Barça, per qui demana cinc partits de suspensió.

"Quina causalitat que aquest inspector és el mateix que en el seu moment va intentar que Andrés Iniesta fos sancionat amb un partit de més després de ser amonestat i suspès per veure una groga contra el Xakhtar. Espero que la UEFA es mantingui seriosa en aquesta cas i que al final premiï als bons", ha argumentat el directiu barcelonista.

Aquesta tarda, el FC Barcelona ha anunciat que presentarà al·legacions davant la Comissió de Control i Disciplina de la UEFA pel procediment que se li ha obert a Sergio Busquets per suposats insults racistes al lateral madridista Marcelo.

L'entitat catalana ha rebut avui de la UEFA un informe elaborat per l'inspector disciplinari d'aquest organisme, Jean-Samuel Leuba, on consta que Busquets suposadament es va dirigir a Marcelo mitjançant un insult racista durant el partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions.

"Ens hem de posar seriosos ara. Primer, la UEFA no demana cap sanció contra el jugador, i ni tan sols ha obert un expedient. Estem davant el mateix inspector que va demanar un partit més contra Iniesta. Sorprèn molt que aquest inspector es recolzi en el material probatori que presenta el Madrid, al qual la UEFA ja va denegar instruir una expedient fa setmanes contra vuit jugadors nostres", ha assenyalat.

"És insòlit el que està fent aquest inspector de la UEFA", ha dit el portaveu del Barça, qui ha explicat que el Madrid, per denunciar que Busquets li va dir "mono" a Marcelo, aporta una prova pericial d'un expert en lectura de llavis amb un títol expedit per una associació d'"amics d'un col·lectiu de sords", ha precisat.

"El nostre jugador ens ha dit que les acusacions són falses i no el va insultar. I que li va dir 'mucho morro'", ha afegit el representant del Barça.

El Reial Madrid sosté la tesi que Busquets va dir mico a Marcelo dues vegades –"mono, mono"– des que va llançar un vídeo per motivar la plantilla de cara al partit de tornada de les semifinials de la Champions, que finalment van perdre. En aquest vídeo, les suposades paraules se subtitulen sobre les imatges de Busquets passades a càmera lenta.

stats