1a divisió
Esports Futbol 12/12/2010

El Saragossa rep la visita d'un Reial Madrid que vol demostrar que ja s'ha recuperat de la 'maneta'

Mourinho, que només compta amb Benzema com a davanter centre natural per la lesió d'Higuaín, ha enviat una indirècta a la directiva per la manca d'efectius en atac

Redacció
2 min

BarcelonaPel Madrid serà un partit on demostrar que els de Mourinho s'han recuperat, definitivament, del 5 a 0 al Camp Nou; després de guanyar a casa contra el València, i completar la millor lligueta de la Champions de la seva història contra l'Auxerre. Pel Saragossa, en canvi, un partit molt complicat on, amb l'ajuda de l'afició, intentar sumar la segona victòria de la temporada i abandonar la cua de la classificació.

El Reial Madrid arriba al partit amb la baixa definitiva de Sergio Ramos, que té un esquinç; i se suma als lesionats Higuaín, Dudek, Gago, Canales i Kaká; a més de Khedira que compleix un partit de sanció. Sense aquests efectius, Mourinho pot donar entrada a Álvaro Arbeloa a la defensa; i Lass Diarra com a parella de Xabi Alonso al mig del camp.

Més enllà d'això, el partit arriba després d'una nova indirecta de Mourinho, que ha llançat un missatge a la directiva per la manca d'efectius en atac (amb la lesió d'Higuaín, tan sols té a Benzema com a davanter centre). El portuguès es queixava dient que “si no tens un gos per anar a caçar, hi vas amb un gat, perquè no hi pots pas anar sol”; i és que, en funció de com avanci l'enfrontament, podria veure's obligat a situar Albiol o Garay com a referents en punta. “Ja vaig dir, a principi de temporada, que completar tot un any només amb Higuaín i Benzema seria complicat”, deia Mourinho, acusant la directiva de no haver-li fitxat un altre davanter centre.

D'altra banda, el Saragossa és un equip que està sent poc efectiu en atac i especialment dèbil en defensa. Javier Aguirre, que ha dirigit els últims 3 partits dels aragonesos, continua buscant la manera de treure el màxim rendiment a una plantilla massa pobre per la categoria. A més, de cara a la visita del Reial Madrid, el tècnic mexicà no podrà comptar ni amb el defensa Ivan Obradovic, que arrossega molèsties físiques; ni del davanter Braulio Nóbrega, per amigdalitis.

Per això, Aguirre tan sols disposa de 18 jugadors disponibles pel partit, just per completar la convocatòria. I, de cara a l'enfrontament, l'entrenador podria donar entrada a Ánder Herrera i Sinama Pongolle a l'onze titular.

El partit es disputa a la Romareda, a les 7 de la tarda, i l'arbitra l'andalús Ramírez Domínguez.

stats