SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/05/2012

L'Elx s'endú el triomf del Mini amb un gol de Xumetra (0-1)

El Barça B ha caigut aquest dissabte a casa contra un Elx que encara somia amb els llocs de promoció a la primera divisió i que ara té a cinc punts

BarcelonaEl Barça B d'Eusebio Sacristán ha perdut aquest dissabte a casa contra l'Elx degut a un gol de Xumetra a l'inici de la segona part. Els catalans, que són a la part alta de la taula amb 50 punts, no han pogut amb un Elx que no ha estat superior però que ha sabut aprofitar les poques ocasions que ha tingut.

El 0-1 de Xumetra al minut 51' ha sentenciat un partit que en el primer temps ha tingut clar domini blaugrana. Tot i així el filial del Barça no ha pogut arribar amb claredat a la porteria visitant i ha trobat a faltar l'instint golejador de Rodri.

Amb aquesta derrota el Barça B perd per sisè cop aquesta temporada al Mini Estadi i no acaba de mostrar la regularitat que la temporada passada el va fer acabar en els primers llocs de la taula.