Futbol Femení
Esports Futbol 06/02/2011

L'Estartit derrota el Lagunak (2-1) i recupera el liderat del seu grup

Dos gols de Maribel Domínguez han servit per derrotar un rival directe com el Lagunak i avançar-lo a la classificació per un punt. L'empat del Llevant a Las Palmas també l'afavoreix

BarcelonaDesprés de descansar la setmana passada (el seu és un grup de set equips i cada jornada es queda un sense jugar), l'Estartit ha resolt amb èxit una difícil jornada en què ha rebut la visita del Lagunak, fins avui líder del grup C i màxim favorit juntament amb el Llevant. Les noies de Rafel Gil han signat un gran partit i han aprofitat l'encert golejador de Marigol per guanyar 2-1 i acomodar-se al primer lloc de la classificació.

L'empat del Llevant (1-1) al sempre difícil camp de Las Palmas també beneficia l'Estartit perquè ara les blaugranes cauen a la tercera plaça amb deu punts, a tres punts de les catalanes. De fet, les noies que entrena Rafa Aranda seran el proper rival de les de Rafel Gil en la darrera jornada de la primera volta. El Llevant ha dominat el seu partit a Gran Canaria, però Pamela Conti no ha estat gens encertada i ha fallat fins a tres ocasions molt clares. S'han avançat les locals per mediació de Belén, que ha marcat al 58'. La suïssa Vanessa Bernauer ha pogut empatar el partit al 71' i permetre al seu equip sumar un punt.

A l'altre partit del dia, el Collerenc ha superat 0-1 al Sevilla, en un partit molt intens que s'ha resolt passat el temps reglamentari amb un gol de Virginia al minut 92. El primer temps no ha tingut cap dominador clar, fins que a la segona meitat el Collerenc ha pogut treure profit de dues expulsions per doble amonestació de dues jugadores del Sevilla, Lorena i Ángela. Això ha desequilibrat el matx, tot i que les visitants no han pogut marcar el gol de la victòria fins al minut 92', obra de Virgina en una bona acció personal.