Una genialitat de Denis Suárez sorprèn el Liverpool a Vila-real (1-0)

Adrián López ha marcat el gol local en el temps afegit

à.g.
Kolo Toure recuperant una pilota per al Liverpool.

BarcelonaUna genialitat de Denis Suárez en el temps afegit va servir perquè el Vila-real superés el Liverpool en el partit d’anada de les semifinals de la UEFA Europa League (1-0). El futbolista va controlar en moviment una pilota difícil i, quan tothom esperava que intentés el xut, es va inventar una assistència preciosa a Adrián López, que va enviar la pilota a la xarxa.

Durant molts minuts els dos equips es van mostrar còmodes amb l’empat i van prioritzar no cometre errades al Madrigal. El conjunt de Marcelino García Toral es va mostrar molt sòlid, però no va ser capaç de generar excessiu perill contra un rival entrenat per Jürgen Klopp. Els aficionats del Vila-real van viure el partit com una festa, però el seu equip va trigar a somriure. El local Bakambu i el visitant Firmino van enviar dues pilotes al pal, sense aconseguir moure el marcador.

Ben posicionat sobre el terreny de joc, el Vila-real va competir bé, com un bloc compacte, tot i que durant molts minuts no va tenir l’atreviment d’altres dies. Marcelino García Toral va sacsejar el partit a 20 minuts per al final, quan va fer entrar Samu Castillejo i Adrián López, que es va convertir en l’heroi de la nit gràcies al seu gol en el minut 92. Manu Trigueros estava a punt de ser el tercer canvi de l’equip local, però Eric Bailly va patir una lesió muscular i Mateo Musacchio, que va reaparèixer, va ocupar el seu lloc sobre la gespa.

Empat del Sevilla a Lviv (2-2)

El Sevilla va empatar contra un Xakhtar molt més sencer físicament a Lviv (2-2). L’equip d’Unai Emery va obrir el marcador gràcies a un gol de Vitolo, però el conjunt ucraïnès va capgirar el resultat amb Marlos i Stepanenko. Gameiro va empatar el partit en transformar un penal. El visitant Michael Krohn-Dehli va patir una greu lesió.