Esports 13/12/2014

El Barça supera el Jumillas amb un doblet de Ferrao (5-1)

El conjunt blaugrana ha sentenciat el partit en la primera meitat amb tres gols

Els jugadors del Barça de Futbol Sala celebren la victòria

BarcelonaEl Barça de futbol sala ha superat amb claredat el Montesinos Jumillas, que no ha sigut rival pels homes de Marc Carmona (5-1). Els blaugranes segueixen intractables. Dies després d'aconseguir classificar-se per les semifinals de la Copa del Rei, el conjunt barceloní ha sumat un nou triomf i ja té al cap l'Inter Movistar, a qui s'enfronta la setmana vinent.

Als 50 segons, Wilde ha avançat els jugadors del Palau. El Barça no està per romanços. La setmana vinent el conjunt de Carmona s'enfronta a l'Inter Movistar en el partit més important d'aquesta primera volta de la lliga estatal i la concentració ha de ser màxima. Ferrao ha anotat el segon pels locals abans d'arribar a l'equador del primer temps.

El Montesinos Jumillas ha començat fluix, nerviós. Els locals ho han aprofitat per obrir escletxa en el marcador. El mateix Ferrao s'ha encarregat de sentenciar el partit minuts abans d'arribar al descans. El pivot ha fet valer la seva descomunal potència física i la seva capacitat per controlar la pilota d'esquenes a la porteria rival per fer el tercer del matx (3-0).

Els visitants han tingut les seves oportunitats a la segona meitat, però un immens Paco Sedano ho ha aturat tot. El porter del Barça ha quallat un partit exemplar. De fet, després d'un nou gol català, obra de Aicardo, Sedano a punt ha estat d'aturar un penal que ha transformat Ique, que ha anotat el gol de l'honor pe Jumillas. Lin, finalment, ha completat la golejada (5-1).