Hoquei patins
Esports 24/01/2015

Dos gols de Marc Torra permeten el Barça d'hoquei patins superar un incòmode Vilafranca (5-2)

La 18a jornada de l'OK Lliga deixa momentàniament un ple de victòries locals a excepció de l'empat entre Reus i Calafell al derbi tarragoní

Jordi Graell
Els jugadors del Barça d'hoquei patins celebren un dels gols contra el Vilafranca

BarcelonaEl Barça d'hoquei patins ha golejat per 5-2 el Vilafranca Capital del Vi i segueix mantenint tres punts d'avantatge sobre el Liceo, que s'ha desfet per 7-4 del Moritz Vendrell. Tot i així, tant la golejada blaugrana com la gallega no reflecteixen les dificultats que han hagut de patir els dos equips. Els de Ricard Muñoz, amb la baixa d'última hora de la seva referència en atac, Pablo Álvarez, no han mostrat l'eficàcia d'altres ocasions d'entrada i no han resolt el matx fins al tram final gràcies a dos gols de Marc Torra. Un gol més ha anotat Josep Lamas en la victòria del Liceo, que ha capgirat el 2-3 amb què el Vendrell dominava en el marcador al descans i s'ha acabat imposant als últims minuts.

La resta de la divuitena jornada de l'OK Lliga s'ha saldat també amb les victòries locals del Vic, que s'ha desfet per 4-3 del MIS Ibèrica Mataró; i de l'Enrile PAS Alcoi, que ha superat per 2-0 el Manlleu gràcies a una diana de Marc Figa a l'inici de partit i una de David Aguilar al començament de la segona part. En canvi, a Reus el conjunt local i el Cafè Crem Calafell Tot l'Any han protagonitzat un vibrant derbi tarragoní que ha acabat amb 2-2, en què els gols no han arribat fins a la segona part i que fins ara és l'únic empat que s'ha produït. Aquest diumenge es completarà la jornada amb l'ICG Software Lleida- Tordera, Monbus Igualada- Voltregà i Noia Freixenet- Hockey Global Cerceda.