Hoquei Patins
Esports 26/02/2015

El Vic se sobreposa a un mal inici i elimina el bicampió, el Moritz Vendrell (6-3)

Els vendrellencs, després d'una gran primera part, s'han ensorrat a la segona i el Vic s'enfrontarà al Liceo a les semifinals

Jordi Graell
Una imatge del partit entre el Vic i el Vendrell

BlanesEl Vic s'enfrontarà al Liceo a les semifinals de la Copa del Rei d'hoquei patins de Blanes després de superar per 6-3 el Moritz Vendrell, que en aquesta ocasió ha quedat fora a les primeres de canvi després d'emportar-se el títol els dos darrers anys. El matx ha començat amb un ritme trepidant, amb ocasions pels dos equips i bones intervencions dels porters Carles Grau i Guillem Fox. Els vendrellencs, però, han tret petroli primer gràcies a un golàs de Sergi Miras en el refús d'un penal errat per ell mateix i un gol d'Eloi Mitjans en una bola morta dins l'àrea. El Vendrell tenia el control del partit i se sentia superior, però un gol de David Torres desviant una centrada de Jordi Burgaya ha ressuscitat un Vic que estava gairebé KO. Tot i així, els homes de Pere Varias haguessin pogut augmentar l'avantatge abans del descans però Grau ha mantingut viu el seu equip aturant una falta directa a Jordi Ferrer i aguantant l'equip amb inferioritat numèrica per blava a Torres, i a més Miras ha topat amb el pal.

A la segona part ha canviat totalment el decorat amb un Vendrell que ha acusat el desgast físic i desconcertat pel criteri arbitral en relació a les faltes d'equip. Els vigatans, que havien sabut resistir al primer temps, han sabut també quan aplicar la cinquena marxa. Després d'avisar amb una bola al pal de Torres i un penal que Fox ha aturat a Mia Ordeig, els vigatans han aniquilat el seu rival amb tres gols consecutius de la mà de Ferran Font -que també ha errat una directa-, Torres -que ha completat un 'hat trick' i Cristian Rodríguez de penal. Ja a les acaballes, el Vic ha rematat la feina amb noves dianes de Font de falta directa i Rodríguez, mentre que el Vendrell ha maquillat el marcador amb un bon xut de Mitjans en una falta indirecta.