Tenis
Esports 25/04/2012

Montañés passa a vuitens del Godó patint amb Tomic i es trobarà David Ferrer, que ha superat Krajinovic

El català ha salvat tres pilotes de partit abans d'eliminar Tomic (6-0, 5-7 i 7-5). El de Xàbia ni s'ha despentinat en el seu debut (6-0 i 6-3)

Albert Solé
1 min
Albert Montañés

BarcelonaA banda del partit de Rafa Nadal, la tercera jornada del Godó ha ofert altres grans partits, en especial el del català Albert Montañés, que ja és a vuitens de final, on es trobarà David Ferrer, que no ha tingut problemes el dia de la seva estrena.

Albert Montañés ha començat guanyant el primer set a l'australià Bernard Tomic (15è cap de sèrie i 35 del món, Montañés és el 69) amb una extraordinària facilitat (6-0). El partit semblava que seria un camí de roses, però Tomic ha deixat de fallar tot el que ha fallat en el primer set, ha igualat les forces, i s'ha acabat enduent el segon set per 5-7. La tercera mànega ha començat amb un trencament per cada costat, i han arribat al 4-4 igualats. Amb 4-5 per a Tomic i servei per al rapitenc, Montañés ha salvat tres pilotes de partit amb sang freda i unes deixades magnífiques, per empatar a 5, i posteriorment ha trencat el servei de l'australià fent el 6-5 que semblava definitiu. Però Tomic s'ha resistit, i Montañés ha arribat a salvar 5 pilotes de 'break' que haurien suposat l'empat a 6, i s'ha acabat imposant i guanyant el partit (6-0, 5-7 i 7-5).

Montañés s'enfrontarà a vuitens de final a David Ferrer, que no ha tingut cap problema per imposar-se al jove serbi Filip Krajinovic (6-0 i 6-3).

Una de les grans atraccions del Godó d'aquest any és el japonès Kei Nishikori, que s'ha imposat al kazakh Kukushkin (6-3, 4-6 i 6-0).

stats