Política 16/09/2011

Duran fitxa l'escriptor Joan Barril com a assessor per a la campanya electoral de les generals

El cap de llista de CiU crea un consell assessor en què també hi figuren Xavier Bru de Sala, Alfred Pastor, Pol Antràs, l'exconseller Antoni Comas i els actuals consellers Felip Puig i Andreu Mas-Colell

Pere Martí
1 min

BARCELONAJosep A. Duran i Lleida ha presentat avui el seu consell assessor, en què figuren diversos experts en economia i polítiques socials, per encarar una campanya marcada per la crisi. Però també hi ha hagut algunes "sorpreses", com el periodista Joan Barril, que actualment té un programa a Catalunya Ràdio. Al periodista se'l considerava fins ara pròxim als socialistes, perquè havia donat suport públicament a Pasqual Maragall, però ara figurarà a les files de la federació nacionalista, si més no com a assessor.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i que Duran ha remarcat que no es tracta d'un consell assessor "partidista", la seva funció serà assessorar-lo no només durant la campanya sinó també al llarg de la legislatura. Entre els noms destacats també hi ha els de Xavier Bru de Sala, Pol Antràs, l'exconseller Antoni Comas i els actuals membres del Govern Andreu Mas-Colell i Felip Puig. Aquest últim havia sigut un dels rivals de Duran al si de CiU, però sembla que les relacions entre tots dos han millorat.

stats