LA CRISI DELS SOCIALISTES
Política 15/01/2014

Elena, Geli i Ventura s'inclinen per votar 'sí' a la petició de la consulta al Congrés

Elena i Geli no revelaran el sentit del seu vot fins dijous, en el mateix moment de la votació. Elena: "Sigui quin sigui el sentit del vot, tots serem coherents"

S.g.
1 min
Joan Ignasi Elena, Marina Geli i Núria Ventura

BarcelonaEls crítics del PSC esgoten ja les darreres hores abans de la votació del dijous i van clarificant el seu posicionament. Mentre que l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ja ha comunicat a Pere Navarro que renuncia a la seva acta de diputat, els diputats Joan Ignasi Elena, Marina Geli i Núria Ventura s'inclinen per votar a favor de demanar al Congrés el traspàs de la competència per poder convocar un referèndum. Amb tot, Elena i Geli han dit que no revelaran el sentit del seu vot fins dijous, en el moment de la votació. Elena ha assegurat que "sigui quin sigui el sentit del vot, tots, els vint diputats del PSC, serem coherents".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder del PSC, Pere Navarro, s'ha negat a acceptar l'abstenció com a decisió salomònica per garantir la unitat del grup i demana respecte per la decisió presa pel consell nacional, el màxim òrgan del partit entre congressos.

stats