Política 20/10/2014

Homs: "Herrera és ben lliure de dir que no anirà a votar, com Camacho o Rivera"

El conseller de Presidència i portaveu del Govern equipara la negativa del líder d'Iniciativa a participar en el procés participatiu de Mas al rebuig dels líders del PP i de C's

M. Colomer
1 min

BarcelonaTorpede del conseller de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, a la línia de flotació d'ICV-EUiA. Homs ha equiparat aquest dilluns la negativa del líder d'ICV, Joan Herrera, a "votar" el 9-N amb el rebuig de la líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i el de C's, Albert Rivera. Herrera sosté que el 9-N no és una votació, de manera que està disposat a "participar" però no a donar per bo que el nou 9-N és una "votació"

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una compareixença d'urgència d'Homs al Palau de la Generalitat, ha afirmat que no té intenció de "buscar contradiccions" d'altres formacions polítiques, però just a continuació ha etzibat: "Herrera és ben lliure de dir que no anirà a votar, com han fet també Sánchez-Camacho o Rivera". "El govern posarà urnes perquè tothom que ho vulgui, participi", ha conclòs el conseller.

stats