ELECCIONS EUROPEES
Política 14/02/2014

Mas convocarà els partits sobiranistes a una cimera per abordar un punt en comú a les europees

Així ho ha manifestat el president durant la reunió de la direcció de CiU que s'ha celebrat aquest divendres

Oriol March
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha avançat que durant els propers dies, previsiblement la setmana vinent, convocarà els partits signants de l'acord per a la consulta sobiranista per abordar l'entesa per a un punt en comú al programa electoral a les europees. Així ho ha explicat Mas en la reunió que ha mantingut la direcció de CiU aquest divendres a la tarda, segons ha afirmat el secretari general de la formació, Josep Antoni Duran i Lleida.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran també ha apuntat que la setmana vinent CiU es reunirà amb PNB, Coalició Canària i Compromís per Galícia per aprofundir en el programa a les europees. Sobre la tria de candidats de la federació, ha assenyalat que CDC i Unió han de seguir el seu camí per escollir-los, i ha apuntat que Ramon Tremosa i Salvador Sedó són "compatibles".

Pel que fa al debat existent al Tribunal Constitucional (TC) sobre la declaració de sobirania que va aprovar el Parlament el gener de 2013, CiU considera que el govern espanyol ha comès un "error" deixant en mans del TC la resolució del cas. "És un text polític, no jurídic", ha insistit Duran.

stats