Política 12/07/2012

Miquel Calçada: "Si fracassa el pacte fiscal caldrà anar cap a un referèndum sobre la independència"

El comunicador i president de la comissió d'actes de celebració del 300 aniversari del 1714 considera que el Parlament "s'haurà de pronunciar" si Madrid diu 'no' al nou model de finançament

Ara
1 min
El periodista Miquel Calçada / CÈLIA ATSET

BarcelonaEl comunicador i president de la comissió d'actes de commemoració del 300 aniversari del 1714, Miquel Calçada, considera que si fracassa el pacte fiscal caldrà convocar un referèndum d'independència. Així ho ha assegurat en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', on també ha assegurat que seria convenient "un gest del Parlament" en cas que Madrid digui 'no' al nou model de finançament. "Ja s'ha publicat que bona part dels diputats de la cambra catalana són independentistes", ha insistit Calçada, que no ha descartat tornar a la televisió a curt termini.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la seva tasca al capdavant de la comissió d'actes de commemoració del 300 aniversari del 1714, el comunicador ha explicat que es basarà a explicar bé els fets "amb claus de futur" per tal d'exemplificar que "els catalans sempre ens hem aixecat" de les derrotes. En aquest sentit, Calçada ha assegurat que els actes tindran un punt "introspectiu".

stats