Publicitat
Publicitat

El PP, sobre les declaracions de CDC sobre la independència: "Aquest cap de setmana ha fet molta calor i a alguns se'ls ha escalfat el cap"

Aquesta ha estat la valoració del portaveu adjunt del PP al Congrés de Diputats, Rafael Hernando, de les declaracions del secretari d'organització de Convergència Democràtica, Josep Rull, que va assegurar que "o pacte fiscal o independència"

"Aquest cap de setmana ha fet molta calor i a alguns se'ls ha escalfat el cap". Així ha valorat aquest dilluns el portaveu adjunt del PP al Congrés de Diputats, Rafael Hernando, les declaracions del secretari d'organització de Convergència Democràtica, Josep Rull, que va assegurar que "o pacte fiscal o independència".

Hernando s'ha mostrat molt crític, en una roda de premsa, amb les paraules de Rull. "Aquests missatges s'assemblen senzillament a un cop de calor al raciocini intel·lectual del responsable de CiU", ha dit. El portaveu popular ha insistit que en "aquests moments" el que han de fer les comunitats autònomes és "actuar amb responsabilitat" en la reducció del dèficit públic i que el govern espanyol "està ajudant Catalunya com ho està fent amb altres", en referència al fons de liquiditat per a les autonomies o l'extensió del període per retornar les transferències a l'Estat.

Més continguts de Política

  1. Puigdemont ho té tot de cara per presidir l'Associació de Municipis per la Independència

    L'alcalde de Girona liderarà una candidatura de consens per succeir Josep Maria Vila d'Abadal al capdavant de l'entitat

  2. Dels sis habitatges de Núria de Gispert als 10.000 euros de David Fernàndez: les declaracions de béns dels diputats

    Entra en vigor la nova llei de transparència i el Parlament publica les propietats i els comptes corrents dels membres de la cambra

  3. El no a la independència augmenta i se situa set punts per sobre del sí, segons el CEO

    En resposta binària l'unionisme se segueix reforçant –50% contra 42,9%–, i quan es demana què ha de ser Catalunya, la via independentista és majoritària, però guanya pes la via autonòmica en detriment de la tercera via