Política 03/07/2015

El PP veu en el CEO la prova que "els catalans estan farts de la independència"

Considera que l'enquesta que dóna al no a la independència un avantatge de 7 punts sobre el sí és la "mostra del fracàs del president Mas"

Ara
1 min
Dolors Montserrat, directora de campanya del PP de Catalunya / CÈLIA ATSET

Barcelona"Els catalans estan farts de la independència". Aquesta és la conclusió a què ha arribat la vicesecretària d'organització del PP a Catalunya, Dolors Montserrat, després de conèixer que els partidaris del no a la independència superen de set punts els partidaris del sí, segons una enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO). Per Montserrat, el resultat de l'enquesta és la "mostra del fracàs del president Mas".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Montserrat ha fet aquestes declaracions després de visitar l'Hospital de Nens de Barcelona al costat de la Secretària d'Estat de Serveis Socials, Susanna Camarero. Ha considerat que el CEO demostra que els catalans volen "polítics que es dediquin als seus problemes reals: sortir de la crisi, pagar les hipoteques, tenir un lloc de treball i que els nens tinguin un plat a taula".

Pitjor si s'hagués fet després de la ruptura de CiU

La dirigent popular ha considerat que l'enquesta del CEO "marca la pauta"a seguir per l'unionisme, i ha considerat que els resultats encara haguessin estat pitjors pel que fa al suport als partits independentistes si s'hagués fet després de la ruptura de CiU. Sigui com sigui, ha deplorat que "Mas en cinc anys ha convocat tres eleccions i no s'ha preocupat dels problemes reals" de la gent.

stats