Política 25/06/2013

La comissió parlamentària pel dret a decidir es constituirà el proper 5 de juliol

La creació d'aquest organisme es va aprovar el 8 de maig i la seva primera reunió ratificarà Núria de Gispert com a presidenta de la comissió

Ara
1 min

BarcelonaLa comissió parlamentària pel dret a decidir es constituirà el dia 5 de juliol, segons ha informat aquest dimarts al matí el Parlament. La primera reunió d'aquest organisme servirà, segons consta a l'ordre del dia, per triar Núria de Gispert, presidenta del Parlament, com a presidenta de la comissió.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'objectiu de la comissió és estudiar i impulsar les iniciatives polítiques i legislatives que ha d'adoptar la cambra catalana en relació amb el dret a decidir i analitzar totes les alternatives per poder-lo fer efectiu. La proposta aprovada per 106 diputats el 8 de maig preveu que la integrin dos membres de cada grup parlamentari, a més de qui n'ocupi la presidència. També està previst que hi puguin comparèixer persones amb perfil tècnic, especialistes i membres d'entitats. El termini per tancar els treballs de la comissió arriba fins que s'acabi la legislatura, i la comissió podrà redactar un informe final.

stats