Societat 19/04/2013

Barcelona invertirà 7,5 milions durant tres anys al passeig de Sant Joan

PP i CiU desencallen un paquet de 12 milions d'euros en projectes al districte de l'Eixample

Efe
1 min

BarcelonaEl PPC ha arribat a un acord amb el govern municipal de CiU a Barcelona per invertir entre aquest any i els dos propers 7,5 milions d'euros a transformar el passeig de Sant Joan. La inversió permetrà dur a terme la segona fase de la reurbanització del passeig per convertir-lo en un corredor verd urbà, que afecta el tram entre la plaça Tetuan i l'avinguda Diagonal.

El president del grup del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha anunciat avui aquest i altres acords d'inversió plurianual a l'Eixample de Barcelona que sumen 12,14 milions d'euros. L'Ajuntament de Barcelona funciona amb els pressupostos del 2012 prorrogats i el govern de CiU i el PP estan negociant diverses inversions, sobre algunes de les quals han arribat a acords.

Així, a més de la segona fase d'urbanització del passeig de Sant Joan, els populars han acordat amb el govern de Xavier Trias (CiU) invertir entre aquest any i el 2015, 4,4 milions d'euros a l'edifici de Transformadors. En concret, aquest any s'invertiran 100.000 euros en la redacció del projecte per convertir aquest edifici en desús des del 2008 en un equipament per a la tercera edat. El 2014 s'hi invertiran 2,1 milions d'euros, i el 2015, 2,2 milions més per fer realitat l'equipament.

En aquest paquet d'inversions a l'Eixample hi figuren també la recuperació de dos interiors d'illa, el de Clotilde Cerdà (69.500 euros) i el d'Anais Napoleó (173.550 euros).

stats