Societat 22/09/2012

Detenen un jove acusat de cometre sis atracaments a usuaris del tren entre Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat

El lladre va assaltar onze persones en un mes i les intimidava amb un ganivet

Acn
2 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut Hamza E, de 18 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Molins de Rei, com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació que van tenir lloc a dins de vagons de tren de la Renfe i a la proximitat de les estacions ferroviàries de Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat. Els Mossos van detenir el presumpte atracador a Martorell just quan acabava de cometre un dels seus robatoris. El lladre havia assaltat onze persones en un mes i les intimidava amb un ganivet per robar-los el telèfon mòbil, els diners i cadenes d'or. Després de passar a disposició judicial, el jutge ha decretat el seu ingrés a presó.

El passat 13 de setembre, a Martorell, un ciutadà va alertar els Mossos perquè li acabaven de sostreure un telèfon mòbil. Gràcies a la descripció de l'autor facilitada per la víctima, els agents van localitzar un jove que coincidia perfectament amb la descripció donada. En el moment d'identificar-lo, els agents van comprovar com al jove li constava una ordre de crida i cerca per part de la Unitat d'Investigació de Sant Feliu de Llobregat com a presumpte autor d'una sèrie de robatoris a l'agost a usuaris del tren entre Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei.

Tots els robatoris van succeir entre el 31 de juliol i el 28 d'agost a dins de vagons de la línia ferroviària entre Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat i en les zones properes a les estacions de tren. Gairebé totes les víctimes eren persones joves, d'entre 18 i 20 anys, usuàries del servei ferroviari, que anaven soles o en grup. L'atracador se'ls acostava i les intimidava verbalment, i en alguns casos fins i tot amb una arma blanca, per robar-los el telèfon mòbil, els diners i cadenes d'or. De vegades actuava sol i altres vegades acompanyat per un altre individu.

stats