Especials 19/08/2011

Lloret, en alerta pel 'summer break' que portarà a la població una allau de turistes buscant gresca

Els Mossos d'Esquadra han reforçat el seu desplegament en aquesta localitat fins a finals d'aquest mes per evitar més aldarulls. Felip Puig adverteix que "qui la fa la paga"

Agències
1 min

BarcelonaEn les properes hores, més d'un miler de turistes provinents del nord d'Europa arribaran a la població de Lloret de Mar per al que s'anomena 'summer break', una última setmana per acomiadar l'estiu que algunes agències presenten com una oportunitat per passar-se tres dies bevent i menjant i anant a la discoteca.

Davant de la possibilitat que es repeteixin aldarulls als carrers de la població selvatana, el conseller d'Interior, Felip Puig, ha advertit que "qui la fa la paga", en referència als esvalotadors que la setmana passada van provocar diverses nits de tensió, però també als que "facilitin o col·laborin amb aquestes actituds". El conseller ha recordat aquest divendres que els Mossos d'Esquadra han reforçat el seu desplegament per la Costa Brava i la Costa Daurada i que a Lloret es mantindrà fins a finals d'agost.

stats