Societat 21/11/2012

Troben a Lloret una menor desapareguda a Mallorca i explotada sexualment

La policia espanyola ha detingut a la ciutat selvatana dos homes de nacionalitat romanesa responsables, suposadament, de l'explotació sexual de la noia

Agències
1 min

PalmaLa policia espanyola ha localitzat a Lloret de Mar (Selva) una menor desapareguda a Palma el passat maig que estava sent explotada sexualment, i ha detingut dos homes de nacionalitat romanesa, un d'ells, responsable de la desaparició, i l'altre, de la logística de l'operació.

La víctima, que residia a Palma, feia servir la documentació d'un familiar per ocultar la seva edat i evitar ser identificada per la policia, segons ha informat la prefectura superior de policia de les Balears en un comunicat.

Els dos detinguts estan acusats dels suposats delictes de tràfic d'éssers humans, inducció de menors a l'abandonament de domicili, prostitució i corrupció de menors.

La investigació va començar el passat mes de maig, quan una mare va denunciar la desaparició de la seva filla a la direcció superior de les Balears.

Si bé en un principi la dona va dir que desconeixia el motiu de la desaparició i el parador de la menor, uns dies després de presentar la denúncia va comunicar que havia rebut amenaces telefòniques d'un desconegut perquè retirés la denúncia.

Les primeres indagacions van conduir els agents a Lloret de Mar, on podria estar retinguda la menor. Durant la investigació es va descobrir que la jove desapareguda tenia connexió amb diversos ciutadans d'origen romanès, relacionats amb el món de la prostitució.

stats