Turisme
Societat 06/09/2011

La vaga general italiana obliga a cancel·lar 33 vols als aeroports catalans

Ryanair, Vueling, Easyjet i Luftansa cancel·len 22 vols al Prat i Ryanair suspèn també 7 trajectes a l'aeroport de Girona i 4 al de Reus

Sònia Sánchez
1 min

BarcelonaLa vaga general de treballadors a Itàlia ha obligat avui a cancel·lar 22 vols a l'aeroport del Prat (Barcelona), que corresponen a 11 sortides i 11 arribades d'aeroports italians, i 7 més (3 sortides i 4 arribades) de l'aeroport de Girona, segons han explicat fonts d'Aena. A més, a l'aeroport de Reus s'han cancel·lat també 4 vols, 2 arribades i 2 sortides a Venècia i Pisa de la companyia Ryanair.

Les companyies que han cancel·lat els seus vols, a tots tres aeroports, han sigut principalment Vueling i Ryanair, amb algun trajecte també suspès d'Easyjet i Luftansa. Els vols cancel·lats a Girona també eren de Ryanair a Bríndisi, Trapani, Bolonya i l'Alguer.

L'aeroport del Prat tenia un total de 73 vols (37 arribades i 36 sortides) previstos en connexió amb aeroports italians, dels quals se n'han cancel·lat preventivament 22, un 30%. Fins a les 12 hores d'aquest matí, no havien sortit de l'aeroport del Prat vuit avions cap a Itàlia (de les 11 sortides cancel·lades) i s'esperava que la vaga, que dura fins a les 18 hores d'aquesta tarda, només afectés tres sortides més, a part de les arribades.

stats