SOCIETAT
Societat 26/01/2012

L'Ajuntament diu que no pot pagar el cost d'allargar l'horari del metro pels partits del Barça, però reforçarà els autobusos

"Si volem tenir el metro a les 5 de la matinada o les nits dels dissabtes, s'han de prendre aquestes mesures", diu el regidor Joaquim Forn

Ara
1 min

BarcelonaEl primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn, es compromet a revisar el reforç d'autobusos als voltants del Camp Nou els dies que el Barça jugui a les deu del vespre després de les queixes d'alguns usuaris, que aquest dimecres es van trobar amb el metro tancat i sense transport públic per tornar a casa.

En declaracions a RAC1, Forn ha deixat clar, però, que la decisió de suprimir el servei prolongat de metro les nits de partit és ferma. "Som conscients de la situació i és una decisió que va costar de prendre, però la situació de l'empresa és complicadíssima i hem d'estalviar 56 milions d'euros", ha dit Forn.

El regidor de CiU ha recordat que allargar una hora de metro costa 30.000 euros. "Són molts diners i no podem obrir tota la xarxa per les necessitats d'una parada", ha insistit.

"Si volem tenir el metro a les 5 de la matinada o les nits dels dissabtes, s'han de prendre aquestes mesures", ha conclòs.

stats