EDUCACIÓ
Societat 28/06/2011

Per primera vegada els alumnes d'una escola pública de Catalunya portaran uniforme

El CEIP Màrius Torres escull la indumentària comuna per "prestigiar" el centre i millorar l'"autoestima" dels seus alumnes, la majoria immigrants

Lara Bonilla
1 min
CURS NOU, ROBA NOVA El 90% de les famílies han rebut amb "il·lusió" l'uniforme que portaran a partir de setembre els alumnes des de P-3 fins a sisè de primària.

L'Hospitalet de LlobregatL'escola Màrius Torres, a l'Hospitalet de Llobregat, serà la primera escola pública de Catalunya que implantarà l'uniforme, després que a finals del franquisme desaparegués de les aules. Molt abans que la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, n'obrís el debat, fa temps que al director de l'escola, Jorge León, li ballava la idea pel cap. L'uniforme forma part del nou projecte educatiu per "prestigiar" el centre i millorar "l'autoestima" dels alumnes, la gran majoria dels quals són immigrants. Nens i pares han rebut amb "il·lusió" l'uniforme. Molts són d'origen sud-americà i als seus països és habitual que els escolars en portin. Les nenes portaran faldilla de quadres verds i els nens pantaló gris i polo blanc.

Podeu llegir la notícia completa en aquest article de l'ARA PREMIUM.

stats