Societat 15/11/2012

La jornada de vaga general acaba amb 30 detinguts i una trentena de ferits a Catalunya

Quatre dels arrestats són menors d'edat. Entre els ferits, la majoria a Barcelona, hi ha 17 manifestants i 12 mossos d'esquadra

Acn
1 min
Mobilització massiva, aldarulls minoritaris

BarcelonaLa jornada de vaga general i les manifestacions del 14-N han deixat un balanç de 30 detinguts i una trentena ferits a tot Catalunya. Quatre dels arrestats són menors d'edat, segons les últimes dades dels Mossos d'Esquadra. Els motius de les detencions són per atemptat, desordres contra l'administració pública i coaccions, segons l'arrestat. Entre els ferits, la majoria a Barcelona i durant els aldarulls que es van produir després de la manifestaci, hi ha17 manifestants i 12 mossos d'esquadra. Almenys hi ha dos ferits més a Tarragona: un integrant d'un piquet atropellat per un cotxe i un menor ferit en una càrrega policial.

La majoria dels detinguts van ser a Barcelona, un total de 27, i entre ells hi ha quatre menors d'edat. En els aldarulls d'última hora a la capital catalana, en què hi va haver nombroses destrosses a Via Laietana, es van detenir cinc persones. A Tarragona hi va haver un detingut, que presumptament va atropellar un membre d'un piquet.

Dos dels ferits en els aldarulls de Barcelona pateixen ferides greus; quatre més, ferides de menys gravetat, i n'hi ha 22 de lleus, segons dades del Servei d'Emergències de Catalunya.

stats