Especials 08/09/2013

Digue'ns en quin tram de la Via Catalana seràs i et regalarem una subscripció

Omple el formulari i tindràs una subscripció digital de l'ARA gratuïta durant un mes: per a tothom que vagi a la Via Catalana de l'ANC i que participi en la cadena humana virtual de l'Ara.cat

Ara
1 min

BarcelonaLa Via Catalana tindrà una vida paral·lela a l'Ara.cat: una cadena humana virtual formada per lectors de l'ARA que participin físicament en la iniciativa de l'Assemblea Nacional Catalana i que vulguin sortir en la rèplica digital que preparem.

Participar-hi té premi: una subscripció digital d'un mes a l'ARA per a tothom que ens enviï les seves dades i ens indiqui en quin tram de la Via Catalana serà.

Si vols ser-hi, només et cal entrar a la pàgina especial que ja està activa i deixar-hi les teves dades: el nom, el correu electrònic i el número de tram, res més.

Tens temps fins al 12 de setembre per fer-ho. Automàticament, et situarem al gràfic i et regalarem la subscripció. Si ja ets subscriptor del diari, rebràs una subscripció que podràs regalar a qui vulguis.

A més a més, si ho vols, també ens podràs enviar les teves fotos amb la samarreta. Si ho fas l'11 de Setembre, envia'ns-les des de la teva posició a la cadena i activa la geolocalització.

El mateix dia 11 s'habilitarà una web mòbil perquè tots els que sigueu a la cadena ens pugueu enviar les imatges des del mòbil de manera ràpida i fàcil.

stats