Publicitat
Publicitat

L'anàlisi d’Antoni Bassas: ‘L’exili de Marta Rovira i el final del Procés’

El que diu Rovira –“Aquestes darreres setmanes he viscut dins d'una presó interna”– és el que afecta psicològicament molta gent a Catalunya aquests dies

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'En defensa de la dignitat del Parlament, amb l’autonomia indefinidament suspesa'

"Fa temps que som en dimensions desconegudes. No s’hi posin cap pedra al fetge. Estem en una suspensió de l’autonomia per temps indefinit i per procediments que barregen el Codi Penal, l’arbitrarietat judicial i un marc mental de la política que ha convertit un greu problema polític amb Catalunya en un conflicte exagerat, sobreactuat i, sobretot, amb aquestes actituds, impossible de resoldre"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Cap a la investidura de Turull, presidència vigilada'

"L’estat espanyol no en té prou de fer justícia, sinó que busca la destrucció de l’adversari polític fent-lo renunciar a la seva carrera política, la qual cosa confirma, si és que calia confirmació, que Jordi Sànchez és un pres polític"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'No rescatis nàufrags, no et posis un llaç groc, no et compliquis la vida'

"No ens hem de cansar de lluitar: de portar un llaç groc, de donar diners a Open Arms, de protestar cada vegada que n’hi hagi ocasió, de donar suport a mitjans com l’ARA, que precisament està en una llista negra d’Hisenda simplement perquè té una línia editorial que molesta l’Estat"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Fer Govern tres mesos després del 21-D'

"Tenir un Govern tan aviat com sigui possible permetria tenir una veu pròpia i recordaria, cada dia, que el 21-D l’espanyolisme va ser derrotat"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Caça de bruixes: en joc, la llibertat d’expressió'

"Hisenda no amaga que investiga un diari que el critica i periodistes que el critiquen. O sigui que investiga per raons ideològiques. La línia entre investigar i perseguir és molt fina, i el govern espanyol l’ha creuat: això no és una investigació. És una persecució"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Partits sobiranistes, molts dels vostres votants no us entenen'

"Avui tinc la impressió que o els tres partits fan un esforç per pactar la investidura i un govern o aquesta podrà ser una decepció irreversible per als seus votants"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'JxCat, ERC, CUP: El 21-D els partits no anàveu junts però molta gent sí'

"Quan estàs en emergència nacional, esperes dels partits un altre comportament. No sigui que al final, el que acabem llençant a la paperera de la història sigui un Procés tan ple de dignitat"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: '«El plan Moncloa triunfa» (encara que Espanya s’enfonsa)'

"És tan gran l’obsessió per convertir Puigdemont en un ésser infrahumà que la Moncloa ha inoculat a la societat espanyola que sense cap pudor presenten Rajoy com si fos Churchill després de guanyar la Guerra Mundial"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Pugem a recollir la Copa'

"La demanda de la CUP pot ser coherent. La seva posició, no tant. Al cap i a la fi, quan Rajoy va convocar eleccions amb el 155 la CUP no va desobeir. I això que eren autonòmiques. I també hi va participar. I va fer bé"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: '«Tècnicament no van ser càrregues». Tècnicament és una democràcia?'

"La normalitat no es començarà a recuperar a Catalunya fins que Sànchez, Cuixart, Junqueras i Forn no surtin de la presó i Puigdemont i els consellers a Bèlgica puguin tornar, tal com, per cert, ahir recomanava ‘The Times’ a Rajoy"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'El rei a Catalunya'

"Por Barcelona entraron en España la prensa, la radio, la televisión, el ferrocarril, las autopistas y, desde hace años, las novedades de la telefonía móvil. Y la República"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Arco, “comentaron algo sobre un tal Orni” i altres obscenitats'

"'Presos polítics espanyols contemporanis' ha rebut ja la màxima condecoració a què pot aspirar una obra d’art: ser insofrible per al poder"

L’anàlisi d’Antoni Bassas: ‘¿Pero dónde vive usted? Li contestem la pregunta a Rajoy’

"Pues me gustaría vivir en un país sin miedo a la libertad y coherente con los valores que predica. Y no en un país que yo creía que se había quitado de encima siglos de absolutismo y décadas de dictadura"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Algo que tal vez no les han contado sobre el catalán'

"Miren, insistir con el catalán, aparte de manipular la lengua para fines electorales, esconde el quid de la cuestión: para el PP y Ciudadanos sólo es realmente español lo que es castellano"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Ensenyament en català: no tinguem por'

"El 155 pot canviar un formulari, però no pot canviar la llei. I ho saben. Però el PP es fica ara amb la immersió per pressionar Puigdemont perquè ho deixi córrer, perquè competeix amb Ciutadans per veure qui és més dur amb la Catalunya sobiranista i perquè posar fi a l’ensenyament en català és el seu somni"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Roures i l'enaltiment de l'1 d'octubre'

"Si l’1-O va quedar enaltit va ser per la reacció valenta i pacífica de la gent. Que vulguin condecorar els policies, això sí que és un enaltiment de la repressió"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Tingues calma, perquè ara un nas vermell és odi i un president democràtic és rebel·lió’

"Tot és rebel·lió, tot és odi: el nas vermell d’un pallasso, formar govern. Com volem que els polítics no hagin de quadrar un cercle impossible a l’hora de triar president?"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'La plaça de l'1 d'Octubre de 2017'

"Si la sort penal d’aquestes persones depèn del fet que el Parlament investeixi aquest o l’altre, el procés polític queda interferit. Això és una democràcia vigilada."

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'L'ametller florit'

"Prenguin-s’ho com un regal balsàmic davant la incertesa i davant l’arrogància de l’Estat. Mentre no floreix l’acord, l’ametller ja ha florit"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Bavegen amb Macron a Còrsega: «El francès és l'única llengua oficial»'

"S’està creant una pressió de l’Estat que fa impossible que un jutge pugui jutjar sobiranistes amb l'equanimitat deguda"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: "«Amb fugats o empresonats no hi tenim relació» (Soraya)"

"Sr. Oliu, a causa de l’actitud de l’actual govern espanyol, de conflicte català n’hi ha per estona, per desgràcia"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Això que en diuen la crisi més gran de la democràcia espanyola'

"Potser sí que és la crisi més gran d’Espanya, perquè retrata l’Estat que té"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Això no s'ha acabat'

"L’Estat ha trobat la manera de contestar a la pregunta de 'si es podia presentar i la gent l’ha votat, per què no pot ser president?'"

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | Següent >