Un exestudiant del TecnoCampus té el millor expedient acadèmic d'Enginyeria Tècnica en Informàtica

Carlos Torres rep el 'Premi Nacional' com a reconeixement als seus resultats, un 9,44 de mitjana. El 2013 va fundar VEZIKO.com, que ofereix un servei de màrqueting als restaurants

Bernat Vilaró

BarcelonaL'exestudiant del TecnoCampus Carlos Torres ha rebut aquest mes de maig el 'Premi Nacional' al millor expedient acadèmic d'Enginyeria Tècnica en Informàtica, concedit pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

Torres, que va estudiar a l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, va acabar els estudis d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió, l'actual Grau en Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d'Informació, amb una nota de 9.44 l'any 2011.

Cargando
No hay anuncios

El 2013 Torres i Rafa Liñán (un company de la universitat) van fundar l'empresa VEZIKO.com, de la qual Torres n'és l'actual director tecnològic.

VEZIKO.com ofereix un servei als restaurants que, gràcies a tecnologia d'intel·ligència artificial, els recomana accions de màrqueting a realitzar a través d'Internet i les xarxes socials per augmentar les vendes.

Cargando
No hay anuncios

L'empresa actualment dóna servei a més de 300 restaurants i té un equip de 4 treballadors.

Segons explica Torres a l'ARA, a VEZIKO.com "ajudem a que els restaurants posin en marxa accions de promoció per fidelitzar els seus clients i augmentar les seves vendes d'una manera molt fàcil", sempre a través de la tecnologia.

Cargando
No hay anuncios

"El restaurant rep al seu mòbil tasques d'accions de màrqueting. En pocs minuts pot informar del seu menú, crear ofertes per incentivar que els clients vinguin entre setmana, felicitar els clients pel seu aniversari, o rebre reserves per Internet", afegeix.

Carlos Torres explica que VEZIKO.com està ubicada al TecnoCampus i que, amb un sol any de vida, ja està donant servei a més de 300 restaurants.

Cargando
No hay anuncios

"Els restaurants ens necessiten"

Torres comenta que van trigar dos anys "a passar d'una idea a una realitat", i que ara ofereixen "una solució que ja hem comprovat que els restaurants volen i necessiten".

Cargando
No hay anuncios

"La formació és una formació força personalitzada, que m'ha donat l'oportunitat d'assolir nous reptes a nivell acadèmic", sentencia Torres.

"La cultura que envolta al TecnoCampus t'anima a emprendre. El fet de compartir lloc amb altres empresaris, estudiants amb els seus projectes i esdeveniments que s'hi organitzen fa que puguis compartir experiències i aprendre l'un dels altres", afirma.

Cargando
No hay anuncios

Sobre el 'Premi Nacional' -dotat amb 3.300 euros i que el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport n'ha concedit 55-, Torres assegura que "no el considero només com un reconeixement individual als anys d'universitat, sinó un reconeixement a tota una trajectòria que m'ha portat fins aquí i que he compartit amb companys d'estudis, professorat i, especialment, la meva família".