Un exestudiant del TecnoCampus té el millor expedient acadèmic d'Enginyeria Tècnica en Informàtica

Carlos Torres rep el 'Premi Nacional' com a reconeixement als seus resultats, un 9,44 de mitjana. El 2013 va fundar VEZIKO.com, que ofereix un servei de màrqueting als restaurants

Bernat Vilaró
2 min
Carlos Torres ha rebut el "Premio Nacional" al millor expedient acadèmic d’Enginyeria Tècnica en Informàtica | TECNOCAMPUS

BarcelonaL'exestudiant del TecnoCampus Carlos Torres ha rebut aquest mes de maig el 'Premi Nacional' al millor expedient acadèmic d'Enginyeria Tècnica en Informàtica, concedit pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

Torres, que va estudiar a l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, va acabar els estudis d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió, l'actual Grau en Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d'Informació, amb una nota de 9.44 l'any 2011.

El 2013 Torres i Rafa Liñán (un company de la universitat) van fundar l'empresa VEZIKO.com, de la qual Torres n'és l'actual director tecnològic.

VEZIKO.com ofereix un servei als restaurants que, gràcies a tecnologia d'intel·ligència artificial, els recomana accions de màrqueting a realitzar a través d'Internet i les xarxes socials per augmentar les vendes.

L'empresa actualment dóna servei a més de 300 restaurants i té un equip de 4 treballadors.

Segons explica Torres a l'ARA, a VEZIKO.com "ajudem a que els restaurants posin en marxa accions de promoció per fidelitzar els seus clients i augmentar les seves vendes d'una manera molt fàcil", sempre a través de la tecnologia.

"El restaurant rep al seu mòbil tasques d'accions de màrqueting. En pocs minuts pot informar del seu menú, crear ofertes per incentivar que els clients vinguin entre setmana, felicitar els clients pel seu aniversari, o rebre reserves per Internet", afegeix.

Carlos Torres explica que VEZIKO.com està ubicada al TecnoCampus i que, amb un sol any de vida, ja està donant servei a més de 300 restaurants.

"Els restaurants ens necessiten"

Torres comenta que van trigar dos anys "a passar d'una idea a una realitat", i que ara ofereixen "una solució que ja hem comprovat que els restaurants volen i necessiten".

"La formació és una formació força personalitzada, que m'ha donat l'oportunitat d'assolir nous reptes a nivell acadèmic", sentencia Torres.

"La cultura que envolta al TecnoCampus t'anima a emprendre. El fet de compartir lloc amb altres empresaris, estudiants amb els seus projectes i esdeveniments que s'hi organitzen fa que puguis compartir experiències i aprendre l'un dels altres", afirma.

Sobre el 'Premi Nacional' -dotat amb 3.300 euros i que el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport n'ha concedit 55-, Torres assegura que "no el considero només com un reconeixement individual als anys d'universitat, sinó un reconeixement a tota una trajectòria que m'ha portat fins aquí i que he compartit amb companys d'estudis, professorat i, especialment, la meva família".

stats