Mor una dona atropellada per un conductor que jugava a Pokémon Go

L'accident ha tingut lloc al sud-oest del Japó

Efe
1 min
Pokémon Go  ha fet que es dispari la venda de bateries externes i ha impulsat nous negocis, com ara rutes per les ciutats.

BarcelonaUna dona ha mort atropellada per un conductor que jugava a Pokémon Go al Japó. Es tracta del primer accident mortal conegut relacionat amb el joc de realitat augmentada al país nipó. Segons han informat els mitjans locals, el conductor és un japonès de 39 anys que va atropellar dues dones amb una furgoneta a Tokushima, un municipi del sud-oest del Japó. Una de les dues víctimes, de 72 anys, ha mort després de l'accident. L'altra dona ha patit una ruptura de maluc com a conseqüència de l'atropellament, que va tenir lloc dimarts passat.

La policia japonesa assegura que el conductor va dir que estava jugant a Pokémon Go quan es va produir l'accident. Aquesta aplicació convida els usuaris a atrapar 'pokémons' virtuals al món real. El joc consisteix a moure's per entorns reals i, mitjançant la geolocalització de l'usuari, Pokémon Go fa aparèixer aleatòriament les criatures a la pantalla del telèfon mòbil. Segons estadístiques de l'Agència Nacional de Policia, des del llançament del joc s'han produït a Espanya 79 accidents de cotxe i bicicleta vinculats al joc. A Xile, la setmana passada va morir un adolescent atropellat per un tren mentre jugava a Pokémon Go.

stats