Cinema
Cultura 04/09/2013

Activistes de Femen presenten un documental a Venècia

Les protagonistes del documental 'Ucraïna no és un bordell' i activistes del moviment Femen posen en 'topless' davant els fotògrafs que cobreixen el Festival

Efe
1 min
Kitty Green envoltada de dues activistes del moviment Femen, a Venècia / EFE

VenèciaLes protagonistes del documental 'Ukraine is not a Brothel' ('Ucraïna no és un bordell') i activistes del moviment Femen van posar aquest dimecres en 'topless' davant els fotògrafs que cobreixen el Festival de Venècia, on es va presentar fora de concurs el film dirigit per Kitty Green.

Als seus pits, les activistes feministes mostraven lemes escrits com "Ucraïna no és un bordell", "Guerra nua" i "Les dones són encara aquí". Inna Xevtxenko i Sasha Xevtxenko són dues de les activistes d'aquest moviment que apareixen en el documental que s'endinsa en Femen, un moviment que s'ha estès per tot el món però que a Ucraïna rebut moltes amenaces, la qual cosa les va obligar a marxar del país. "Els polítics i els serveis secrets ucraïnesos ens estaven atacant durament. Ara tenim la seu a París i tenim altres deu seus a tot el món", ha explicat Inna Xevtxenko.

stats