Cultura

Un fitxatge de FAES de García Albiol va prohibir 'L'estaca' a la gala del festival Filmets

Albert Fernández Saltiveri és l'actual gerent de Badalona Comunicació, que inclou Ràdio B, Tele B i la revista 'Bétulo'. Convergència i Unió ja n'ha demanat la dimissió

La persona que va donar l'ordre que no es toqués 'L'estaca' durant la gala de lliurament de premis del festival Filmets de Badalona va ser Albert Fernández Saltiveri, gerent de Badalona Comunicació des del juny del 2012, ens públic que inclou Ràdio B, Tele B i la revista 'Bétulo'. Abans de ser fitxat per l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, Fernández Saltiveri va ser vocal de l'Institut Catalunya Futur –secció catalana de la FAES–, expresident del Fórum Liberal de Catalunya i portaveu del PP al Consell Municipal de Sarrià-Sant Gervasi a Barcelona.

Convergència i Unió ja ha demanat la dimissió del gerent de Badalona Comunicació. El portaveu del grup parlamentari a Badalona, Ferran Falcó, diu que és un acte greu per un doble motiu. "En primer lloc, per la censura de la cançó de Llach, però també per com es va retransmetre la gala a la Xarxa de Televisions Locals –explica–. Es podria haver donat el cas que el realitzador rebés ordres d'abaixar el volum ambiental quan el públic va començar a cantar la cançó després que el músic Martí Serra els digués que algú 'que creu que mana molt' havia prohibit 'L'estaca'". Falcó ha afegit que es portarà el cas al Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC).

Més continguts de