Publicitat
Publicitat

TELEVISIÓ

Llum verda al 'reality' sobre la família de Clint Eastwood

'Mrs. Eastwood & Co.' tindrà un total de 10 episodis de mitja hora i s'estrenarà el 20 de maig al canal nord-americà E!

Ja hi ha confirmació oficial. Clint Eastwood i la seva família estan a punt de rodar 'Mrs. Eastwood & Co.', un 'reality show' de Stuart Levine per a la cadena de cable nord-americana E!.

Les càmeres filmaran l'entorn dels Eastwood al poble de Carmel (Califòrnia) i a Los Angeles. "La gent se sorprendrà de veure que el nostre estil de vida no és gens convencional", ha afirmat Dina Eastwood, l'esposa del director de 'Sense perdó'. Ella i les seves filles, Morgan i Francesca, seran les principals protagonistes del 'reality', i les aparicions de Clint Eastwood seran puntuals.

A més del clan Eastwood, el programa també seguirà les passes d'una formació sud-africana de sis cantants anomenada Overtone. La banda va ser descoberta per la dona d'Eastwood quan va viatjar a Sud-àfrica amb el seu marit durant el rodatge del 'biopic' sobre Nelson Mandela, 'Invictus', dirigit pel seu marit i protagonitzat per Matt Damon.

L'estrena de 'Mrs. Eastwood & Co.' es produirà el 20 de maig. El canal que l'emetrà ha encarregat 10 episodis de mitja hora cadascun. 

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT