Publicitat
Publicitat

'Dolor y gloria', la nova pel·lícula d'Almodóvar amb Antonio Banderas i Penélope Cruz

El director hi parlarà de la creació cinematogràfica i de la dificultat de separar vida i obra

El cineasta Pedro Almodóvar començarà el rodatge de la seva pròxima pel·lícula aquest juliol. Portarà per títol 'Dolor y gloria' i en el repartiment comptarà amb Antonio Banderas, Penélope Cruz, Asier Etxeandía i Julieta Serrano, segons ha informat aquest dimarts la productora El Deseo.

Serà el 21è llargmetratge de Pedro Almodóvar, que començarà el rodatge més de dos anys després de l'estrena de 'Julieta', la seva última pel·lícula. Segons Almodóvar, 'Dolor y gloria' "narra una sèrie de retrobaments, alguns físics i altres de recordats després de dècades, d'un director de cinema que es troba en el seu ocàs". "Els primers amors, els segons amors, la mare, la mortalitat, un actor amb el qual el director va treballar, els seixanta, els vuitanta, l'actualitat i el buit, l'incommensurable buit davant la impossibilitat de seguir rodant" seran els protagonistes d'aquesta nova producció, que parla de "la creació, cinematogràfica i teatral, i de la dificultat de separar la creació de la pròpia vida".

Al contrari que 'Julieta', 'Dolor y gloria' serà una pel·lícula amb protagonistes masculins, Antonio Banderas i Asier Etxeandía, tot i que també recupera dues actrius que el cineasta adora, Penélope Cruz i Julieta Serrano, com a "personatges secundaris essencials".

Més continguts de

PUBLICITAT

SANT JORDI

Amb el suport de

Amb el suport de

Aquest és un contingut editorialment independent, escrit i editat per periodistes de l'ARA i finançat per un tercer

Seguir llegint →

Recomanador de Sant Jordi interactiu

El recomanador de llibres per Sant Jordi

Entra aquí i descobreix quin llibre t'interessa: respon a quatre preguntes bàsiques i et proposarem els títols que encaixen amb la teva elecció. Tens prop de 200 títols per jugar

PUBLICITAT