Publicitat
Publicitat

Serà la mà dreta de Jaume Ciurana

Cultura de l'Ajuntament de Barcelona fitxa Llucià Homs

El fins ara codirector de la fira de videoart Loop dirigirà un departament de nova creació i tindrà responsabilitats a La Virreina, La Capella i Consell de la Cultura

El galerista i gestor cultural Llucià Homs (Vic, 1969) és el fitxatge estrella del nou equip municipal de cultura per a la macroàrea de nova creació de Cultura, Coneixement, Creació i Innovació, segons informa avui La Vanguardia. S'incorporarà a l'equip municipal de cultura com a director d'un departament de nova creació que centralitzarà les relacions amb els diferents sectors (música, teatre, dansa, cinema i arts plàstiques) i tindrà responsabilitats a La Virreina Centre de la Imatge, a La Capella, en la concessió de subvencions i al Consell de la Cultura.

La seva entrada a la gestió pública suposarà que hagi de renunciar a la codirecció del festival Loop, del qual vendrà el seu percentatge d'accions a Carlos Duran i Emilio Álvarez, i el seu càrrec com a soci director de La Fábrica Barcelona, que el 2009 va suposar el desembarcament a la ciutat d'un dels grups culturals madrilenys privats més inquiets.

Homs va estudiar Dret a la Universitat de Barcelona i va cursar el postgrau de Comissariat i Pràctiques Culturals en Art i Nous Mitjans al MECAD. Actualment és tresorer de l'associació de galeries Art Barcelona i l'any passat va ser comissionat de cultura del pla estratègic Barcelona 2020, que depèn de l'Ajuntament de Barcelona.


Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT