Publicitat
Publicitat

PREMIS LITERARIS

Muriel Villanueva guanya el Just Manuel Casero

L'escriptora valenciana Muriel Villanueva ha estat la guanyadora del XXXI Premi Just Manuel Casero, amb la novel·la La Gatera. L'obra és "fantàstica i ha deixat bocabadats tots els membres del jurat", que ha decidit les guanyadores per unanimitat, segons el secretari del jurat, Guillem Terribas.

La finalista ha estat Alba Sabaté i Villagrasa, per l'obra El soroll de les balenes. El guardó està dotat amb 2.200 d'euros, una estatueta de l'artista Quim Corominas i la publicació del llibre per l'editorial Amsterdam. El premi de la finalista és de 600 euros.

La guanyadora va explicar a l'ACN que està "contentíssima" i alhora sorpresa, ja que "tenia por que alguns tabús poguessin aturar les editorials i els jurats" pel tractament que es fa de la sexualitat a La Gatera. Muriel Villanueva (València, 1976) viu a Barcelona, és diplomada en educació musical i actualment és professora de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. El jurat del premi està format per Vicenç Pagès-Jordà, Mita Casacuberta, Josep Maria Fonalleras, Imma Merino, Eva Vázquez i Guillem Terribas (com a secretari).

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT