Publicitat
Publicitat

SECTOR EDITORIAL

L'autor del plamflet 'Indigneu-vos' ha estat proposat com a candidat per al premi Nobel de la pau 2011

Destino publicarà tota l'obra d'Stéphane Hessel

'Indigneu-vos!', fenomen editorial que a Espanya ha superat els 200.000 exemplars venuts en 6 setmanes, serà acompanyat en els propers mesos de la resta de l'obra del diplomàtic Stéphane Hessel, entre la qual sobresurten les seves memòries, 'Danse avec le siècle'.

L'autor del pamflet Indigneu-vos! (Destino, 2011) tindrà també en castellà Citoyen Sans Frontières , Engagez - vous ! i Danse avec le siècle , les seves principals obres fins al moment . Edicions Destino , de conformitat amb Stéphane Hessel , autor d' Indigneu-vos! , prepara la publicació de la resta de les seves obres , en castellà i, tal i com deia el comunicat de premsa de l'editorial, també " en altres llengües" .
Després de l' extraordinari èxit de l'edició espanyola d' Indigneu-vos - amb més de 200.000 exemplars a la venda en tan sols sis setmanes - , Destino ha acordat amb l'autor i els seus respectius editors a França l'edició de tota la seva obra , caracteritzada com I ndigneu-vos! per l'oportunitat i capacitat de connexió dels seus missatges i reflexions amb tot tipus de lectors , però molt particularment amb els joves .
En conversa telefònica amb el seu editor de Destino, Stéphane Hessel ha manifestat la seva satisfacció per aquest acord de publicació de tota la seva obra a Espanya i per la bona acollida i « la capacitat d' indignació dels lectors espanyols » .
Edicions Destino també compta amb entusiasme aquest projecte , més encara quan fa només uns dies s'ha fet pública la candidatura de Hessel al Premi Nobel de la Pau 2011 .

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT