CINEMA
Cultura 11/12/2010

'Thor' comença a demostrar el seu poder

Marvel Studios fa el llançament del tràiler de la versió cinematogràfica del còmic basat en el déu nòrdic. La pel·lícula, dirigida per Kenneth Branagh, està protagonitzada per Chris Hemsworth

María José Gómez
1 min
Chris Hemsworth (Thor) i Anthony Hopkins (Odin) a 'Thor'

BARCELONAAventures, efectes especials, músculs i èpica, molta èpica. El primer tràiler de la pel·lícula Thor demostra que els estudis Marvel han apostat fort per aquesta adaptació del còmic que narra les aventures del poderós déu nòrdic del martell. Kenneth Branagh, conegut principalment pels seu films basats en texts shakesperians, ha estat l'escollit per dirigir la pel·lícula. El realitzador anglès ja va demostrar tenir bon pols amb les escenes d'acció a Enric V, precisament una versió de l'obra homònima de William Shakespeare.

p { margin-bottom: 0.21cm; } L'actor australià Chris Hemsworth és l'encarregat de donar vida a Thor, Anthony Hopkins interpreta al mític Odin, el seu pare i rei de l'Asgard, mentre que el paper del tortuós Loki és per a Tom Hiddleston. Per la seva banda, Natalie Portman és l'encarregada de donar-li alguns moments de tendresa entre martellada i martellada.

La història explica la caiguda de Thor a la Terra del nostres dies, després que Odin el castigui per haver provocat, amb la seva arrogància, una guerra al regne d'Asgard. Però un cop al nostre planeta, Thor haurà de demostrar que és un autèntic superheroi per enfrontar-se, amb l'ajuda del seu inseparable Mjollnir, al canalla més perillós i malvat d'Asgard i així evitar que les forces fosques es facin amb el control de la Terra.

La pel·lícula s'estrenarà a la primavera i també tindrà una versió en 3D.

stats