MÚSICA

Wilco estrenaran nou disc al Palau de la Música

La formació nord-americana de rock alternatiu que lidera Jeff Tweedy presentarà el seu vuitè treball d'estudi el 2 de novembre al Palau de la Música Catalana

Wilco, la formació de pop-rock i country alternatiu nord-americana, actuarà el 2 de novembre al Palau de la Música Catalana, segons ha anunciat la promotora de Madrid Vertical Pop. Segons la mateixa font, està previst que les entrades, de 25, 60 o 70 €, surtin a la venda aquesta setmana.

El concert al Palau servirà perquè la banda de Jeff Tweedy presenti el seu vuitè àlbum d'estudi, que ara per ara està previst que es digui Get Well Soon Everybody (Que us milloreu tots), segons explica Tweedy a la revista Rolling Stone. El disc, que Wilco està mesclant ara mateix al seu estudi de Chicago, està previst per al setembre i serà el primer que el disc editi amb el seu propi segell, dBpm.

" Estic en un bon moment com a compositor . Els temes han nascut de la música que estava escoltant en aquell moment , dels anys cinquanta i seixanta ", explica Tweedy sobre el nou àlbum . " Hi ha dues línies principals de material, una una mica més estranya , amb temes pop insuportables , i una altra més lànguida , de country atmosfèric " .