Art
Cultura 18/09/2014

Antonio López acaba el retrat de la família reial després de 20 anys de feina

El quadre, de grans dimensions, es podrà veure al mes de desembre al Palacio Real en una exposició amb obra de diversos retratistes reials, de Diego Velázquez a Francisco de Goya i Juan de Flandes

Europa Press
1 min

MadridEl pintor espanyol Antonio López ha acabat el quadre de la família reial, un encàrrec que l'artista va rebre fa 20 anys i que a finals d'aquest any previsiblement s'exposarà al costat d'altres retrats de la reialesa. El llenç es mostrarà dins de l'exposició 'El retrat a les col·leccions reials. De Juan de Flandes a Antonio López', que previsiblement s'inaugurarà al mes de desembre al Palacio Real i que romandrà oberta fins al mes d'abril de 2015.

La mostra, comissariada per Carmen García-Fredes i Javier Jordán de Urries i que comptarà amb el patrocini de la Fundació Banco Santander, constarà d'un total de 120 obres d'artistes com Francisco de Goya, Juan de Flandes i Diego Velázquez, entre d'altres.

Fonts de Patrimoni Reial han confirmat que aquest quadre, de 3,40 x 3 metres, serà "la sorpresa de l'exposició". A la pintura hi apareixen el rei Joan Carles I, Sofia i els seus tres fills: l'actual rei Felip VI, la infanta Helena i la infanta Cristina.

stats