Cinema
Cultura 03/08/2012

¿'Els jocs de la fam' fa augmentar les audiències de la prova olímpica de tir amb arc?

Un executiu atribueix al film protagonitzat per Jennifer Lawrence el lideratge de la competició d'arc en els rànquings televisius nord-americans

Ara
1 min
La cacera humana ha començat

BarcelonaSegons informa NME, la popularitat del film 'Els jocs de la fam' hauria multiplicat l'interès per la prova olímpica de tir amb arc. El dijous 2 d'agost, l'executiu Alan Wurzel, del canal nord-americà NBC, va revelar que la cobertura per cable de la prova d'arc havia tingut una mitjana d'1,5 milions d'espectadors i es va convertir en l'emissió televisiva dels Jocs de Londres 2012 més vista als Estats Units.

En un intent d'explicar l'èxit sense precedents d'aquestes audiències, Wurzel va proposar que "potser es tracta del fenomen d''Els jocs de la fam'". A les novel·les de la saga 'Els jocs de la fam', de Suzanne Collins, l'heroïna és una experta arquera que lluita per sobreviure en el món postapocalíptic de Panem. L'actriu Jennifer Lawrence, protagonista del film, es va preparar per al paper amb l'arquera professional Khatuna Lorig, que precisament participa en la competició d'arc a Londres 2012.

stats