TEATRE
Cultura 13/05/2013

L'Ajuntament de Barcelona espera que un grup privat gestioni El Molino

La societat Ociopuro SL ha presentat concurs de creditors, amb deutes d'uns 15 milions d'euros

Efe
1 min

BarcelonaEl tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, espera que algun grup privat agafi les regnes de la gestió d'El Molino, després que la societat que l'ha tingut fins ara, Ociopuro SL, presentés concurs de creditors, amb deutes d'uns 15 milions d'euros. Ciurana ha lamentat l'actual situació de l'emblemàtic local del Paral·lel i ha asseverat que ara espera que els actuals gestors puguin fer front al deute o que hi hagi algun grup privat que es quedi el teatre.

Ociopuro SL, la societat de l'empresària Elvira Vázquez, va presentar concurs de creditors al jutjat mercantil número 6 de Barcelona, que dirigeix el jutge Javier Fernández, per no poder fer front als deutes, d'uns 15 milions d'euros, corresponents, en la seva majoria, al cost que va assumir en la reconstrucció de l'immoble, segons va avançar 'La Vanguardia'.

Ciurana ha considerat "greu" que una oferta com la que es podia veure a El Molino, reobert fa amb prou feines tres anys, desaparegui, però ha reflexionat que els últims anys de bonança econòmica es va fer una elevada inversió i ara, amb la crisi, el descens de públic i l'augment de l'IVA fins al 21% és molt complicat recuperar la inversió.

stats