Arts escèniques
Cultura 05/03/2015

Bruce Willis debutarà a Broadway amb 'Misery'

L'actor serà protagonista a l'adaptació teatral de la novel·la d'Stephen King, en què interpretarà un escriptor que és segrestat per una admiradora perillosa

Efe
1 min
Bruce Willis / GETTY IMAGES

Nova YorkBroadway veurà aquesta tardor el debut de Bruce Willis sobre els seus escenaris. L'actor serà el protagonista de l'adaptació teatral de 'Misery', la novel·la de terror d'Stephen King. Willis interpretarà Paul Sheldon, un escriptor que pateix un accident de trànsit i es segrestat per la seva fan número u fins que ell escrigui una nova novel·la en què ressuciti al seu personatge preferit, Misery Chastain.

Elizabeth Marvel, coneguda pel seu paper a la sèrie 'House of Cards', serà la fan perillosa que segresta l'escriptor. Tot i que encara no s'ha confirmat el teatre i la data en què s'estrenarà l'obra, ja se sap que el muntatge estarà dirigit per Will Fears. L'obra de King es va portar a les pantalles cinematogràfiques el 1990 de la mà de William Goldman. Al cinema, el paper protagonista va ser interpretat per James Caan.

Amb aquest paper, Willis intenta donar-li un toc de llum a la seva carrera, que actualment no està en els seus millors moments i sembla que no és un reclam a les taquilles de cinema. L'actor se suma així als debuts a Broadway d'actors com Ewan McGregor a l'obra 'The Real Thing' i Michelle William i Emma Stone a 'Cabaret'.

stats