Cinema
Cultura 05/08/2015

Bruce Willis i Kristen Stewart seran al nou film de Woody Allen

També formaran part del repartiment Jesse Eisenberg, Parker Posey i Blake Lively, entre altres

Ara
1 min
Bruce Willis / GETTY IMAGES

BarcelonaBruce Willis, Kristen Stewart i Jesse Eisenberg formaran part del repartiment de la propera pel·lícula de Woody Allen, un projecte encara sense títol que començarà a rodar-se aquest mes a Nova York i Los Angeles. El film comptarà també amb Parker Posey –que repeteix amb Allen després d''Irrational man'–, Blake Lively, Jeannie Berlin, Corey Stoll i Ken Stott.

La cinta tornarà a reunir a la pantalla Stewart i Eisenberg, que el 2009 ja van protagonitzar junts 'Adventureland' i que ara estrenen als Estats Units la comèdia d'acció 'American Ultra'. Stewart, de 25 anys, compta amb una extensa filmografia, però és coneguda sobretot per la popular saga 'Crepuscle'. Fa uns mesos va rebre el premi César de la indústria francesa a la millor actriu secundària pel seu paper a 'Clouds of Sils Maria', que protagonitza al costat de Juliette Binoche. Eisenberg va ser candidat a l'Oscar pel seu paper com a Mark Zuckerberg a 'La xarxa social' i ja va treballar sota les ordres d'Allen a 'A Roma amb amor'.

La pel·lícula suposarà el debut de Bruce Willis en una pel·lícula del director novaiorquès, que de moment no ha donat més detalls sobre el projecte.

stats