Cinema
Cultura 04/03/2013

Els nous films de Carlos Reygadas y Michel Gondry, primeres confirmacions de l'Atlántida Film Fest

'Post Tenebras Lux' i 'The We and the I' participaran en la 3ª edició del festival 'online' que organitza el portal Filmin

Ara
1 min
'The We and the I', de Michel Gondry

BarcelonaL'Atlántida Film Fest, el pioner festival de cinema 'online' que organitza el portal Filmin, ha anunciat els primers títols que formaran part del cartell de la seva tercera edició: 'Post Tenebras Lux', del mexicà Carlos Reygadas i 'The We and the I', del francès Michel Gondry, dos films estrenats en la darrera edició del Festival de Canes.

'Post Tenebras Lux', que es va poder veure al Festival de Sitges i al de Sant Sebastià, és la proposta més radical de Reygadas, un viatge als inferns que protagonitza la mateixa família del director. 'The We and the I', que no s'ha projectat encara a l'estat espanyol, és una 'road movie' ambientada en un autobús en què viatgen un grup de nois d'un institut durant l'últim dia de classe abans de les vacances d'estiu.

La 3a edició de l'Atlántida Film Fest inclourà més de 30 llargmetratges repartits en dues seccions: la Secció Oficial (films rodats a l'estat espanyol i Amèrica Llatina o amb director espanyol) i la Secció Atlas (els millors títols presentats a festivals nacionals i internacionals i encara no estrenats comercialment a l'estat espanyol). El festival tindrà lloc del 22 de març al 22 d'abril al portal de cinema 'online' Filmin.

stats