Publicitat
Publicitat

CINE

Les drogues s'enduen Jeff Conaway, un dels protagonistes de 'Grease'

L'actor, el líder dels T-Birds al film, va morir presumptament d'una sobredosi als 60, després de dues dècades d'addicció  

Jeff Conaway, un dels actors de la mítica Grease, ha mort avui als 60 anys en un hospital de Encino (Califòrnia). L'intèrpret, amb un llarg historial d'abús de drogues, ha estat en coma les últimes dues setmanes després d'haver patit una sobredosi, i ha mort després d'haver-li retirat la respiració assistida, segons sostenen els portals especialitzats TMZ i RadarOnline i la premsa local.

Conaway va ser trobat en estat inconscient el passat 11 de maig i va ser ingressat a l'Encino Hospital Medical Center. El manager de l'actor, Phil Brock, va dir que Conaway va estar gairebé nou hores inconscient abans que aparegués el servei d'emergències. Brock va afegir que l'actor patia una pneumònia i problemes respiratoris en el moment en què es va produir la possible sobredosi.

Conaway va aconseguir la fama gràcies al seu paper de Kenickie en el musical Grease (1978) i a la sèrie de televisió Taxi, paper pel qual va ser candidat al premi Globus d'Or el 1979 i 1980. En aquella sèrie compartir escenes amb intèrprets com Danny DeVito, Christopher Lloyd i Andy Kaufman. A la petita pantalla també van destacar les seves aparicions a Happy Days, The Mary Tyler Moore Show, Barnaby Jones, Kojak i Babylon 5. Altres títols cinematogràfics en què va intervenir són Elvira, Mistress Of The Dark (1988), Jawbreaker (1999) o Do You Want To Know A Secret (2001). 

L'actor va intervenir en 2008 al programa Celebrity Fit Club, del canal VH1, on va admetre que la seva addicció a les drogues s'allargaven des de fa dues dècades i que era addicte a la cocaïna, l'alcohol i els analgèsics. Conaway es va casar el 1980 amb Rona Newton-John, germana de Olivia Newton-John, la seva companya de repartiment a Grease. La parella es va divorciar el 1985.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT