Cinema
Cultura 14/12/2010

Hugh Jackman pateix un petit accident durant un xou d'Oprah Winfrey a Austràlia

L'actor baixava per una espectacular tirolina des de l'Òpera de Sydney cap a l'escenari quan en el tram final va topar amb un focus

M.j. Gómez
1 min

Sydney p { margin-bottom: 0.21cm; } Hugh Jackman es va fer una petita ferida sota l'ull durant la gravació d'un xou d'Oprah Winfrey a l'Òpera de Sydney. El programa, que s'emetia en directe, mostrava l'actor lliscant per un cable des de la part superior de l'Òpera de Sydney cap a un gegantí escenari a l'aire lliure. L'actor baixava a gran velocitat, saludant el públic, però en el tram final es va estavellar contra un focus, que li va provocar un petit trau a la cara.

L'estrella australiana, però, no va perdre el sentit de l'humor i va declarar: "Estava sent molt divertit, fins al final". El dur Llobató, que només va necessitar una tireta i un glop de vi per refer-se'n, va explicar a l'Oprah que l'emoció de lliscar cable avall va fer que frenés més tard del que tocava. "Mentre queia, feia senyals a tothom, veia el meu pare, els nens i a vostè. Vaig intentar estirar el fre i llavors... 'boing'", va dir.

Potser el malvat Magneto està darrere d'aquest accident.

stats