LLIBRES
Cultura 03/02/2011

Joan Llinares, gerent de l'Editorial Bromera

L'Editorial encara l'any del seu 25è aniverari amb canvis en la direcció: Josep Gregori passa a ser president de l'empresa

Redacció
1 min

BarcelonaL'exdirector general del Palau de la Música, Joan Llinares, ha estat nomenat avui nou director gerent del Grup Editorial Bromera, mentre que el seu fundador, Josep Gregori, continuarà al capdavant de l'empresa com a president. Bromera, que el 2011 celebra el seu 25è aniversari, ha anunciat que inicia l'any amb canvis en el seu organigrama per "afrontar els nous reptes que planteja el futur".

Llinares (Alzira, 1953) ha estat fins fa unes quantes setmanes director del Consorci del Palau de la Música Catalana de Barcelona i de la seva fundació, després de ser comissionat per les administracions públiques i els mecenes de la fundació, al juliol de 2009, per aclarir els greus fets detectats en la gestió de l'anterior equip directiu de la institució. Anteriorment havia estat administrador del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) entre 2001 i 2009, i de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) entre 1995 i 2001.

Amb aquesta nova incorporació, el grup editorial més important del panorama valencià reforça la seva posició com a grup –format per Edicions Bromera, Algar Editorial i Animallibres– per elaborar i posar en marxa un pla estratègic que permeti afrontar els reptes actuals i futurs del món de la cultura i, especialment, els que afecten l'àmbit editorial.

stats