Cultura 13/12/2013

Jordi Évole fa broma amb el 'sí-no' en rebre el premi d'Òmnium Cultural

El periodista, premi de Comunicació de l'entitat, afirma: "No sóc independentista ni unionista". Espera que "tot això no acabi amb trencadissa, ruptura, bàndols"

Laura Serra
1 min

BARCELONAEl periodista Jordi Évole ha rebut aquest vespre el quart premi de Comunicació d'Òmnium Cultural a la gala de la Nit de Santa Llúcia que s'està celebrant aquest divendres al teatre Kursaal de Manresa.

El director de 'Salvados' ha rebut el premi amb dues autopreguntes: "Et fa il·lusió rebre el premi d'Òmnium Cultural? Sí. T'esperaves rebre'l? No". Amb aquest joc, referit a la doble pregunta de la consulta, ha iniciat el seu discurs. "No m'esperava que [a Òmnium] premiessin persones que no són de la seva corda, perquè molt de la vostra corda no sóc... –deia somrient des de l'escenari–. No sóc independentista, ni unionista, i no és surrealista això, és possible. L'únic que tinc clar, jo, és que sóc del Barça i del Baix Llobregat".

Évole ha confessat que li van dir que l'hi donaven perquè els agradava la seva feina i el "volien seduir". "Sóc molt enamoradís", ha dit, "i em va agradar". "Avui és un dia històric, per alguns eufòric. Desitjo que tot això s'acabi, que votem, que surti 'sí-sí', 'no', 'sí-no', el que sigui, però que això no acabi en trencadissa, ruptura, en bàndols". "Que tinguem sort", ha acabat dient.

stats